torsdag 20 januari 2011

Jag kan gå jättelångt...

Igår hade min kusin Gottvid kalas hemma i deras stora hus...när vi kom dit va alla redan där, vi kom dit lite sent för mamma jobbade.
Jag somnade i bilen dit och det tog ett tag innan jag hade fattat att jag va på kalas!!
Vi fick köttbullar och det va ganska gott men roligast var ju när vi lekte på mina kusiners rum! Dom har massa olika roliga saker...och vet ni dom har faktiskt t.o.m ett bollhav, som jag fick busa i men är faktiskt inte så lätt som man kan tro....ganska jobbigt faktiskt!

Sen fick jag låna lite välling och en pyjamas av min kusin så att jag kunde somna i bilen hem, för då var jag ju jättetrött så då somnade jag gott i bilen.

Idag har jag busat med pappa, jag har kommit på hur man lägger i klossarna med olika form i hinken. Det ser ju lätt ut men det är det inte så jag har övat väldigt länge!, så nu kan jag det ( eller iallafall vissa )

Sen gick vi med vagnen ner till min kompis Svea för att det var ju hockey på tvn så papporna ville titta på det... men vi busade så mycket så dom såg nog inte så mycket av matchen... hi hi
Efter en stund kom mamma också, hon hade jobbat hela dagen så jag hade inte sett henne på hela dagen...hon kom precis när jag tänkte kolla ifall man skulle äta chokladen på katternas toalett!? Men då sa Ulrika att det skulle man inte!! Ok då vet jag.
Vi busade, drack vatten och åt kex och sen busade vi lite till!
 Det är mysigt att sitta i knäet på min gudfar Henke!!
 Han är väldigt snäll han!

 Mamma säger att mina kex är nästan samma som dom äter.....



OCH idag har jag gått jättelångt, ända från toaletten till vardagsrummet hemma hos Svea....men ni kanske inte vet hur långt det är men om man säger så här, det tog kanske 15 steg och då fick jag stanna ibland för att hitta balansen....och bara det, det är också lättare än vad det ser ut! Testa själv!
Men jag börjar bli väldigt bra på att gå, så ibland släpper jag taget där jag håller i mig och går dit jag vill.....väldigt smidigt!

Kram till er alla
Molly

1 kommentar: